Linkek a témában:
Cukor.lap
Étkezési cukorként (szacharóz) a cukorrépából előállított répacukrot vagy a cukornádból előállított nádcukrot ismerhetjük. Ezekből több termék készül, például a kristálycukor, porcukor, kockacukor, illetve különböző édességek tartalmazhatják. Európában ennek előállítása a legolcsóbb, ezért ez a legelterjedtebb.(wikipedia)
Az oldalon megismerheted hogyan lesz a sáros répából csillógó kristálycukor
Diós kökényes kifli
Négyfelé osztjuk, egyenként Folpackba csomagolva 1 órára a hűtőbe tesszük. A diót durvára darájuk, aki szereti egy kicsit meg is piríthatja (vigyázat, gyorsan megég és keserű lesz)
Gyumolcsszorp.lap
A szörp gyártása, szörp receptek, vásárlási lehetőségek. Szörp-félék, málna, narancs, juharszirup. Európai és nemzeti receptek, angol, német, francia. Bioszörpök, homoktövis, áfonya. Szobi Szörp Rt.
Lekvárok szilvából és barackból
Befőzés I.: Lekvárok szilvából és barackból
Lekváros derelye mindenféle lekvárból
Folyamatosan bővülő lekváros recept gyűjtemény
Meghatározás
Minden, amit a lekvárról tudni kell. Receptek, befőzéshez tippek, lekvárgyártók, éttermek és minden ami érdekes lehet azoknak, akik szeretik a finom lekvárokat. Lekvárkülönlegességek, rózsalekvár, paradicsomlekvár, birsalma lekvár, narancs lekvár, sárgabarack lekvár, sárgarépa lekvár, idegen nyelvű oldalak, lekvárfőzés, konzerválás.